
Konceptet for vores menu
På SyvNi13 har vi gjort valget nemt for jer.
Vi har ikke et stort menukort med uoverskueligt mange retter. Derimod har vi gjort os umage med at sammensætte en menu med snacks, fisk, skaldyr, kød, grønt og dessert, der passer perfekt med vores sæsonbaserede social dining-koncept.
Vi har fokus på spændende smagskombinationer, at maden tager sig visuelt lækkert ud og lader os inspirere mest af Norden, men indimellem også af hele verden.
Det eneste I skal gøre, er bare at beslutte jer for, om I skal have 4 retter + snacks eller 7 retter + snacks.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier, vegetarer, og religion. Informer blot din tjener herom, eller endnu bedre; nævn det ved booking.
SNACKS
JOMFRUHUMMER – FRISKOST – RIMMET FENNIKEL
FRITERET KROKET – LANGTIDSSTEGT OKSE – TOMATISERET MAYONNAISE
OSTERAVIOLI – KARAMELISERET LØGPURÈ – KAPERSBÆR
7 RETTER
STEGT KAMMUSLING – BAGT PORRE – FYLDT SAUCE
Tilkøb af caviar: 73,-
RØDBEDE-TACO – CREMET SELLERI – RISTET HASSELNØD
TATAR AF KALV – SALTET HINDBÆR – PISTACIE
KARAMELISEREDE CORUGETTER – SAUCE ROMESCO – LUFTIG RYGEOST
NYRETAPPER – BROCCOLINI – SPRØDT KYLLINGESKIND
STEGTE RØDDER – LARDO – GULERODSMARENGS
VARIATION AF RABARBER – CREMET LAKRIDS – BRÆNDT MARENGS
7 retter + snacks 549,- pr. person
4 retter
Til den lette sult. Der er selvfølgelig mulighed for tilkøb af dessert.
Snacks er de samme som den store menu.
SNACKS
JOMFRUHUMER – FRISKOST – RIMMET FENNIKEL
FRITERET KROKET – LANGTIDSSTEGT OKSE – TOMATISERET MAYONNAISE
OSTERAVIOLI – KARAMELLISERET LØG – KAPERSBÆR
4 RETTER
RØDBEDE TACO – CREMET SELLERI – RISTET HASSELNØD
TATAR AF KALV – SALTET HINDBÆR – PISTACIE
KARAMELISEREDE COURGETTER – SAUCE ROMESCO – LUFTIG RYGEOST
NYRETAPPER – BROCCOLINI – SPRØDT KYLLINGESKIND