Bryllup fra Syv Ni 13

Et bryllup er et livets store fester. Hvis du vil slippe for stressen og bekymringerne, og lad os stå for at svinge gryder og pander. Vi har stor erfaring i bryllupper på diverse lokationer og størrelser.
Udover maden kan vi også stå for alt i form af vinmenu, cocktails sågar borddækningen.

Dit livs fest, fortjener dit livs måltid.

Der er mange beslutninger, der skal tages i forbindelse med en bryllupsdag. Vi vil gerne gøre én af dem nemmere, så I har mulighed for nyde hinanden og hylde kærligheden til jeres bryllupsfest.

Menuen er som du kender den fra restauranten: Syv Ni 13s velkendte social dining med lækre deleretter lavet af sæsonens bedste råvarer. Minimalistisk, nordisk inspireret og fokus på smag og udtryk.

Vi tager det hele med og vi kan klare de fleste typer og størrelser af bryllupper, både det nede til jorden havebryllup og de større slotsbryllupper… Vi har prøvet det hele, og vi gør det med glæde igen.

Menuer

7-retter + snacks

30-50 kuverter
579,-

51- 80 kuverter
529,-

81-120 kuverter
479,-

Er i mindre eller flere?
Skriv en mail til os på info@syvni13.dk

4-retter + snacks

30-50 kuverter
479,-

51-80 kuverter
429,-

81-120 kuverter
379,-

Er i mindre eller flere?
Skriv en mail til os på info@syvni13.dk

Menuforslag

Vores menu ændrer sig alt efter sæson, men ofte ligger bryllupper om sommeren, så derfor har vi strikket en bryllupsmenu sammen, som er tilpasset årstiden.

Snacks:

Sprødt kyllingeskind – fermenteret citron – karse*
Sprød krustade med dild mayonnaise og rejer*
Osteravioli med karamelliseret løgpure*

Kolde retter:

Koldrøget laks med syltede grønne tomater, syrnet fløde og sprød rug*
Burrata med cremet græskar pure og sprøde kerner*
Sprød tærte med fermenteret citron, marineret kål og revet havgus

Varme retter:

Rosa stegt kalvefilet med krydret sauce, syltede ribs og peberrod*
Karamelliseret spidskål, røget creme fraiche og parmesan chips
Pommes Anna med bagt hvidløgs pure og syltede perleløg*

Dessert:

Variation af chokolade, syltet æble, lemoncurd, mysli og tørret marengs

*= er inkluderet på 4 retter + snacks

Du kan også tage et kig på vores aktuelle menuer fra restauranten lige her, for at få et større indblik i hvad vi laver.

Vi skræddersyr menuen så den passer præcist til dit selskab og tager selvfølgelig højde for allergier, religioner, vegetarer og veganere. Bare oplys om dette inden arrangementet, så sørger vi for resten.

Vi:

  • Medbringer råvarer.
  • Laver maden, serverer og præsenterer for jer.
  • Rydder af og tager vores opvask med.
  • Medbringer selv potter, pander, samt fade og tallerkener til at anrette på.
  • Kommer med kokke, og også tjenere/bartendere såfremt, der er tilkøbt af vinmenu og velkomstcocktails.

I:

  • Har et køkken med komfur og ovn, hvor vi kan lave retterne færdige.
  • Har bestik, glas, tallerkner og et dækket bord.

Diverse tilkøb og muligheder

Vinmenu/juicemenu tilpasset menuen (uden glas)
3 glas (Bobler, hvid- og rødvin) 198,- pr. person
4 glas (Bobler, hvidvin, rødvin og dessertvin) 248,- pr. person.

Snacks, kage og lette anretninger til receptionen efter kirken.

Saltede og røgede mandler

Sprøde grønsager med friskost og ”falsk jord”

Sprød wonton med lufttørret skinke

Brownie med saltkaramel

125,- pr. person

Velkomstdrink
Bartenderens sæson champagnecocktail

95,- pr. person

Cocktails efter maden. Vi medbringer glas, råvarer, is og bartendere.
4 af vores udvalgte cocktails fra restauranten
100 kr. pr. påbegyndt time.

Service og borddækning

150,- pr. person

Gør det nemt for jer selv, og lad os stå for borddækning. Dertil medbringer vi alt service (tallerkner, bestik, Riedel vinglas, vandglas og vandkarafler.)

Ønsker I at vi også står for op pyntning med lys, blomster og stofservietter, er det muligt at tilvælge dette. +40,- pr. person

Petit four

Sæsonens aktuelle petit four til kaffen efter dessert.

59,- pr- person

Natmad #1

Gourmet hotdog med brioche brød, slagterpølse, svampemayonnaise, syltede løg, grov sennep og friterede løg.

95,- pr. person

*Ekstra tillæg pr. påbegyndt time efter kl 24.00

Natmad #2

Kyllingesalat med sort tøffel mayonnaises og hjemmebagt brød.
Anrettes af værten selv, instruktion medfølger.
65,- pr. person

Spørgsmål vi ofte får

Hvordan foregår det hele på dagen?

Vores personale ankommer på stedet, hvor brylluppet skal afholdes ca. 1,5 – 2 timer før I ønsker, at middagen skal starte. Ankomsttiden for personalet kan variere alt efter hvor mange gæster, der deltager i middagen og hvor meget vi skal stå for (eventuelt borddækning samt service).

Middagens forløb koordineres med jer på forhånd i forhold til taler, festlige indslag og eventuelle pauser undervejs. Vi er meget fleksible og der kan justeres og koordineres løbende, hvis taler eller indslag trækker ud. Vores kokke vil løbende præsentere maden og eventuelt vin for alle gæster.

Efter at sidste servering er taget af bordet, rengøres køkkenet inden vi overlader resten af festlighederne til jer.

 

Hvad skal der bruges af køkken?

Vi skal gerne bruge en fungerende ovn, samt komfur.
Vi vil også gerne bruge pander og gryder, hvis det findes på lokationen.
Vi kan altid tilpasse menuen efter hvilke muligheder køkkenet giver os, og v har også mulighed for selv at medbringe en del udstyr.
Send gerne billeder til os af køkkenet, hvis muligt.

Vi skal samtidig også bruge køleplads, samt en lille smule plads på frys såfremt der er Is på den aftale menu.
Samtidig er det helt optimalt, hvis der forefindes, anretter plads, samt parkeringsplads tæt på køkkenet.

TIDLIGERE BRYLLUPPER

Book bord
Gavekort