Dit livs fest, fortjener dit livs måltid.
Der er mange beslutninger, der skal tages i forbindelse med en bryllupsdag. Vi vil gerne gøre én af dem nemmere, så I har mulighed for nyde hinanden og hylde kærligheden til jeres bryllupsfest.
Menuen er som du kender den fra restauranten: Syv Ni 13s velkendte social dining med lækre deleretter lavet af sæsonens bedste råvarer. Minimalistisk, nordisk inspireret og fokus på smag og udtryk.
Vi tager det hele med og vi kan klare de fleste typer og størrelser af bryllupper, både det nede til jorden havebryllup og de større slotsbryllupper… Vi har prøvet det hele, og vi gør det med glæde igen.
Menuer
7-retter + snacks
30-50 kuverter
579,-
51- 80 kuverter
529,-
81-120 kuverter
479,-
Er i mindre eller flere?
Skriv en mail til os på info@syvni13.dk
4-retter + snacks
30-50 kuverter
479,-
51-80 kuverter
429,-
81-120 kuverter
379,-
Er i mindre eller flere?
Skriv en mail til os på info@syvni13.dk
Menuforslag
Vores menu ændrer sig alt efter sæson, men ofte ligger bryllupper om sommeren, så derfor har vi strikket en bryllupsmenu sammen, som er tilpasset årstiden.
Snacks:
Sprødt kyllingeskind – fermenteret citron – karse*
Sprød krustade med dild mayonnaise og rejer*
Osteravioli med karamelliseret løgpure*
Kolde retter:
Koldrøget laks med syltede grønne tomater, syrnet fløde og sprød rug*
Burrata med cremet græskar pure og sprøde kerner*
Sprød tærte med fermenteret citron, marineret kål og revet havgus
Varme retter:
Rosa stegt kalvefilet med krydret sauce, syltede ribs og peberrod*
Karamelliseret spidskål, røget creme fraiche og parmesan chips
Pommes Anna med bagt hvidløgs pure og syltede perleløg*
Dessert:
Variation af chokolade, syltet æble, lemoncurd, mysli og tørret marengs
*= er inkluderet på 4 retter + snacks
Du kan også tage et kig på vores aktuelle menuer fra restauranten lige her, for at få et større indblik i hvad vi laver.
Vi skræddersyr menuen så den passer præcist til dit selskab og tager selvfølgelig højde for allergier, religioner, vegetarer og veganere. Bare oplys om dette inden arrangementet, så sørger vi for resten.
Vi:
- Medbringer råvarer.
- Laver maden, serverer og præsenterer for jer.
- Rydder af og tager vores opvask med.
- Medbringer selv potter, pander, samt fade og tallerkener til at anrette på.
- Kommer med kokke, og også tjenere/bartendere såfremt, der er tilkøbt af vinmenu og velkomstcocktails.
I:
- Har et køkken med komfur og ovn, hvor vi kan lave retterne færdige.
- Har bestik, glas, tallerkner og et dækket bord.