Om os

Hos Restaurant SYV NI 13 får du selv lov til at sætte rammerne for din aften.

Konceptet

Hos Restaurant SYV NI 13 får du selv lov til at sætte rammerne for din aften. Vi byder på en masse spændende retter, som I får serveret i det tempo og på den måde, der bedst passer jer.

Konceptet er social dining også kaldt retter til deling. Det eneste du skal gøre er at vælge vores 4 eller 7 retters menu og slå 7-9-13 under bordet, så disker vores dygtige køkken op med en helt unik madoplevelse til dig, som naturligvis tager højde for allergener og præferencer. Vores køkkenchef har frie hænder og sætter en dyd i at samle indtryk fra hele verden og det resulterer i et menukort, der ikke lader sig begrænse. Køkkenet lader sig inspirere af sæsonen og du kan derfor regne med en sæsonbaseret menu, som skifter ca. hver anden måned. Alt i alt er, maden minimalistisk, lækker og enkel og udtrykket er på den måde nordisk inspireret.

Hvem er vi?

Vi hedder Kalle, Asbjørn og Frederik og vi er tre pivunge fyre i slutningen af tyverne, som hver især bidrager med et forskelligt take på restaurationsbranchen, men som har et særligt øje for god mad og god service til fælles. Frederik er vores køkkenchef og er det gastronomiske omdrejningspunkt i restauranten. Asbjørn kan få alle dine drinks- og vindrømme til at gå i opfyldelse og sætter en dyd i at matche en god vin med god mad. Prøv ham gerne af med et godt spørgsmål og se om du kan få ham til at stoppe igen. Kalle kan det meste, hvis du prøver at sende en mail til os, kan du være sikker på, at få fat I ham, men han står også klar til at byde jer velkommen indenfor om aftenen.

Vi er de tre unge fyre, som fik den skøre ide, at åbne en restaurant lige inden coronapandemien kom til Danmark og sidenhen har kæmpet os igennem utallige restriktioner og nedlukninger med god mad, en masse flasker vin og ikke mindst nogen dejlige anmærkninger, som vi har kunne varme os på.

Good food – good mood

Vi er nede på jorden både i vores service og i restaurantens atmosfære. Du vil derfor kunne forvente en personlig betjening, hvor den enkelte tjener bidrager med sin egen karakteristiske jargon. Kort sagt, stemningen kan opstå fredsommelig eller festlig – helt som du selv ønsker den. Vi vægter særligt det samlede helhedsindtryk, hvor det er de ekstra detaljer, som gerne skulle gøre, at der huskes tilbage på aftenen med et større smil.

Book bord
Gavekort
Nytårsaften i huset
Nytår ud af huset