Konceptet
På restaurant SyvNi13 byder vi på social dining. Det lyder fancy, men betyder egentlig bare at det er retter til deling: i stedet for at retterne er portionsanrettede, så bliver de serveret på fade til hele bordet.
Det gør at alle kan smage det hele, og gør madoplevelsen mere uformel.
Retterne bliver serveret lidt ad gangen, i det tempo der passer jer. Og bare rolig, I skal nok blive mætte.
Det eneste dig og dine medspisere skal gøre er at vælge vores 4-eller 7-retters menu og slå 7-9-13 under bordet. Så disker vores dygtige køkken op med en helt unik madoplevelse til jer, som naturligvis tager højde for allergener og præferencer.
Vores køkkenchef har frie hænder til at ”lege med maden” og sætter en dyd i at samle indtryk fra hele verden på menukortet. Det resulterer i en menu, der ikke lader sig begrænse, men samtidig holder sig til mantraet; “less is more”.
Vi er placeret centralt i Aarhus, tæt på Aros, musikhuset og byens pulserende liv.
Frisk, sprødt og sæsonbaseret
Vores menu er 100 procent baseret på sæson og hvad naturen giver os.
Vores leverandører og samarbejdspartnere er de bedste på markedet – de er nemlig lokale. Vi tilstræber os en produktportefølje med stærke rødder i det aarhusianske. En af vores kerneværdier er, at når alle er passionerede om deres produkt, så kan vi styrke os i hinanden.
Vin for enhver smag
Der skal naturligvis også noget godt i glasset. Vi har vine for enhver smag, hvor alle kan være med. Om det er mousserende, rød, hvid eller dessert. Vores vine er som udgangspunkt altid europæiske, og valgt efter hvad der passer bedst til menuen lige nu. Vores vinkort er ikke uoverskueligt langt, og vi skifter tit nye vine ind.
Er du ikke til vin, har vi naturligvis et stort udvalg af andre gode drikkevarer.
Hvem er vi?
Vi er tre gutter, som fik den skøre ide, at åbne en restaurant lige inden coronapandemien kom til Danmark og sidenhen har vi kæmpet os igennem utallige restriktioner og nedlukninger med god mad, en masse flasker vin og ikke mindst glade gæster, som vi har kunnet varme os på.
Vi hedder Kalle, Asbjørn og Frederik og vi er tre pivunge fyre i slutningen af tyverne, som hver især bidrager med et forskelligt take på restaurationsbranchen, men som har et særligt øje for god mad og god service til fælles.
Frederik er vores køkkenchef og er det gastronomiske omdrejningspunkt i restauranten. Asbjørn kan få alle dine drinks- og vindrømme til at gå i opfyldelse og sætter en dyd i at matche en god vin med god mad. Prøv ham gerne af med et godt spørgsmål og se om du kan få ham til at stoppe igen. Kalle kan det meste og er ofte ham der tager vores mad med ud til private selskaber. Hvis du prøver at sende en mail til os, kan du være sikker på, at få fat I ham.
Og så har vi naturligvis et fantastisk team af kokke, kokkeelever, køkkenmedhjælpere, tjenere, bartendere og opvaskere med os!
Elle Belle
Vi har også restaurant Elle Belle ved Åboulevarden: en fræk madbar med fisk, skaldyr og grønt, inspireret af middelhavets køkken. Maden er ligesom på Syv Ni 13 delemad, men priserne er lavere, og vi har altid kander med frisk sangria. Om aftenen skruer vi op for musikken og tænder for diskokuglen.