Konceptet for vores menu
Hvad skal I have at spise? På SyvNi13 har vi gjort valget nemt for jer. Vi har ikke et stort menukort med uoverskueligt mange retter. Derimod har vi gjort os umage med at sammensætte en menu med snacks, fisk, skaldyr, kød, grønt og dessert, der passer perfekt med vores sæsonbaseret social dining-koncept.
Vi har fokus på spændende smagskombinationer, at maden tager sig visuelt lækkert ud og lader os inspirere mest af Norden, men indimellem også af hele verden.
Det eneste I skal gøre, er bare at beslutte jer for om I skal have 4 retter + snacks eller 7 retter + snacks.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier, vegetarer, og religion. Informer blot din tjener herom, eller endnu bedre; nævn det ved booking.
SNACKS
LØGCONSUMMÉ – SORT PEBEROLIE – PERSILLE
SPRØD MALTTÆRTE – LAMMETATAR – DILD OG REJER
TAPIOKA CHIPS – EDDIKE – GÆR EMULSION
7 RETTER
PIGHVAR CEVICHE – LIME – GLASKÅL CRUDITÉ
SPANSK SUPPE ”AJO BLANCO” – HVIDLØG – ROSENKÅL
HAVTASKE – PEBERFRUGTSAUCE – HIBISCUS MISO
RØDBEDE I EGEN JUICE – BURATTA – KARSEPURÉ
ROMAINESALAT – ÆGGEBLOMMECREME – VESTERHAVSOST
CONFITERET KALVEBRISLER – VARIATION AF GULERØDDER – PUFFET RIS
”ARME RIDDERE” AF CROISSANT – BRUNET SMØR IS – MALT SIRUP
7 retter + snacks 549,- pr. person
4 retter
Til den lette sult. Der er selvfølgelig mulighed for tilkøb af dessert.
Snacks er de samme som den store menu.
SNACKS
LØGCONSUMMÉ – SORT PEBEROLIE – PERSILLE
SPRØD MALTTÆRTE – LAMME TATAR – DILD OG REJER
TAPIOKA CHIPS – EDDIKE – GÆR EMULSION
4 RETTER
HAVTASKE – PEBERFRUGTSAUCE – HIBISCUS MISO
SPANSK SUPPE ”AJO BLANCO” – HVIDLØG – ROSENKÅL
ROMAINESALAT – ÆGGEBLOMMECREME – VESTERHAVSOST
CONFITERET KALVEBRISLER – VARIATION AF GULERØDDER – PUFFET RIS